Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului cleverbit.ro.

Site-ul cleverbit.ro  este operat de societatea S.C CleverBit Tech S.R.L, cu sediul in Str. Triumfului , Nr. 24, Buzau,Jud. Buzau inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/45/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului cleverbit.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Toate imaginile produselor au caracter informativ.
Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si cleverbit.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul cleverbit.ro  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator  fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. cleverbit.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului cleverbit.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii cleverbit.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Comenzile primite pana in ora 14:00 sunt procesate si trimise la firma de curierat in aceeasi zi, urmand sa ajunga la destinatie in maxim 48 de ore. Comenzile transmise dupa ora 14:00, sunt procesate in ziua urmatoare.

Administratorul cleverbit.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cleverbit.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email cleverbit.tech@yahoo.com

Transport gratuit

In cazul problemelor ce constau in nefunctionalitatea produselor  achizitionate de la noi ce inca se afla in perioada de garantie, S.C. CleverBit Tech S.R.L. suporta  cheltuielile de transport (dus-intors) de la client, la service-ul nostru daca de la data achizitionarii, pana la data manifestarii defectului, au trecut maxim 30 zile. In cazul in care se depaseste perioada de 30 zile de la data defectarii echipamentului, clientul suporta cheltuielile de transport ale produsului pana la service-ul nostru, iar S.C. CleverBit Tech S.R.L. suporta cheltuielile de transport de la service-ul propriu, pana la domiciliul clientului.

In cazul expedierii catre departamentul nostru de service-garantii a unor echipamente ce nu manifesta probleme reale de functionalitate, clientul va suporta in totalitate cheltuielile de transport.

Transportul este asigurat cu FAN Courier.

Transportul este gratuit pentru produsele second hand a caror valoare depaseste 500 RON si pentru produsele noi a caror valoare depaseste 999 RON.

Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperiere a FAN Courier, se taxeaza kilometri suplimentari .Fan Courier detine centre in urmatoarele locatii: ARAD, TIMISOARA, ORADEA, LUGOJ, RESITA, MOLDOVA NOUA, CAREI, ASESD, CARANSEBES, ORSOVA, SATU MARE, ZALAU, HUEDIN, DEVA, HUNEDOARA, HATEG, MOTRU, DROBETA TURNU SEVERIN, BAIA MARE, CLUJ-NAPOCA, ALBA IULIA, SEBES, PETROSANI, TARGU JIU, MOTRU, CALAFAT, SIGHETU MARMATIEI, DEJ, CAMPIA TURZII, HOREZU, FILIASI, CRAIOVA, BISTRITA, REGHIN, LUDUS, IERNUT, TARNAVENI, MEDIAS, TARGU MURES, SIBIU, CALIMANESTI, BAILE GOVORA, RAMNICU VALCEA, BABENI, TALMACIU, DRAGASANI, SLATINA, CARACAL, REGHIN, SIGHISOARA, FAGARAS, CAMPULUNG MUSCEL, CURTEA DE ARGES, PITESTI, ROSIORI DE VEDE, TURNU MAGURELE, VATRA DORNEI, TOPLITA, CRISTURU SECUIESC, ODORHEIU SECUIESC, ALEXANDRIA GIURGIU, VIDELE, GAESTI, TARGOVISTE, GHEORGHENI, CAMPULUNG MOLDOVENESC, GURA HUMORULUI, BICAZ, MIERCUREA CIUC, TARGU SECUIESC, SFANTU GHEORGHE, BRASOV, SINAIA, CAMPINA, BUCURESTI, PLOIESTI, SUCEAVA, BOTOSANI, TG NEAMT, PASCANI, TARGU FRUMOS, IASI, PIATRA NEAMT, ROZNOV, ROMAN, BACAU, VASLUI, HUSI, ONESTI, ADJUD, BARLAD, TECUCI, FOCSANI, RAMNICU SARAT, BUZAU, URZICENI, OLTENITA, CALARASI, SLOBOZIA, BRAILA, GALATI, TULCEA, CONSTANTA, MANGALIA

Pentru a verifica mai detaliat aria de acoperire a Fan Courier: http://www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf

 

Nu se mai aplica discount la produsele aflate deja in promotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *